preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Profesionalna orijentacija za osmaše

U nastavku je poveznica na  interaktivnu prezentaciju Prve riječke hrvatske gimnazije:  https://bit.ly/2LMIygO

U prezentaciji se nalaze informacije o programima i specifičnostima škole, uvjetima upisa kao i iskustva sadašnjih gimnazijalaca.

Također, osim u prezentaciji, zainteresirani učenici i njihovi roditelji mogu potražiti dodatne informacije na web stranici škole: http://gimnazija-prva-hrvatska-ri.skole.hr/, kao i posjetiti Facebook stranicu škole: https://www.facebook.com/prhgri/ i Instagram stranicu škole: https://www.instagram.com/prhg_/.

Lijepi pozdrav iz Prve riječke hrvatske gimnazije!

 

 

U nastavku je poveznica na kratki video uradak Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo za učenike osmih razreda i njihove roditelje. Kroz video uradak se mogu dobiti osnovne informacije pri odabiru srednje škole.

https://vimeo.com/418019108

 

U nastavku je poveznica na interaktivni letak  Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci za učenike osmih razreda i njihove roditelje. Kroz letak se mogu dobiti osnovne informacije pri odabiru srednje škole, a za sva dodatna pitanja mogu se obratiti i putem maila i telefona. 

https://view.genial.ly/5eb26ff4fce0030d3826b148/interactive-image-interactive-image

 

Lina Debelić, 

stručni suradnik-psiholog

Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci
Gajeva 1, Rijeka
tel. +385 51 217 770

 
 
 
Promotivni video Srednje škole Andrije Ljudevita Adamića: https://youtu.be/cZVd-X9zJ7s
Škola će održati virtualne dane otvorenih vrata u četvrtak 14.05.2020 između 17:00 i 19:00
Poveznica na internetsku stranicu
Poveznica na Facebook događaj
 
 
Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka 13. svibnja 2020. od 16 do 18 sati organizira virtualni dan otvorenih vrata. Pripremili smo kanale za video pozive u kojima će sudjelovati učenici i nastavnici naše škole. Detaljne informacije o danu otvorenih vrata nalaze se na mrežnim stranicama škole www.gam.hrwww.gimnazija-amohorovicica-ri.skole.hr i na Facebook stranici škole https://www.facebook.com/Gimnazija-Andrije-Mohorovičića-Rijeka-134257809063/ 
 
Video je osmišljen kako bi učenici i njihovi roditelji dobili informacije o Gimnaziji i upisima u ovim novim okolnostima nastave. 
 
 
Prezentacija za učenike osmih razreda o školi i ugostiteljskim zanimanjima.preskoči na navigaciju